KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Wat houdt het all-inclusive abonnement in?


Een all-inclusive abonnement is persoonlijk en geeft je de vrijheid om zelf je keuze te maken uit het brede aanbod van workshops, inspiratiebijeenkomsten en colleges. 

Een all-inclusive jaarabonnement kost € 335,- ex btw per jaar en geeft je in het betreffende jaar onbeperkt toegang tot de activiteiten van het EC. De activiteiten zijn enkel voor abonnees opengesteld. Hier vind je de agenda.

Richtlijnen:

 • gevarieerde inspirerende bijeenkomsten
 • verspreid over het land 
 • voor minimaal 15 abonnees per activiteit

Bij aanschaf van een jaarabonnement wordt eenmalig € 25,- ex btw inschrijf- en registratiekosten in rekening gebracht. Verleng je je jaarabonnement aansluitend op de datum waarop het zou verlopen, dan betaal je dus niet opnieuw de inschrijf- en registratiekosten. Laat je je jaarabonnement verlopen, en wil je vervolgens later opnieuw een abonnement aanschaffen, dan worden de inschrijf- en registratiekosten wel opnieuw in rekening gebracht. Een maand voordat je abonnement afloopt, ontvang je van ons een herinnering met de vraag of je je abonnement door wil laten lopen.

Om de prijs van een abonnement zo laag mogelijk te houden, bestaat de catering tijdens een activiteit uit koffie, thee, water en iets lekkers. Deelnemers nemen zelf hun lunch mee.


Aanschaf en geldigheidsduur abonnement 

 1. Je kunt op 3 manieren een abonnement aanschaffen; via de webshop, via een aanmelding voor een activiteit bij de agenda of door ons een mailtje te sturen met je adresgegevens. Je ontvangt daarna zo snel mogelijk een factuur. Na betaling ontvang je je persoonlijke abonneenummer en kun je je aanmelden voor de activiteiten van je voorkeur.
 2. Je gaat een abonnement aan voor een kalenderjaar (januari t/m december).
 3. Je abonnement kan op ieder moment ingaan en loopt tot 31 december van het betreffende jaar.
 4. Naast de abonnementskosten betaal je eenmalig inschrijf- en registratiekosten.
 5. Schaf je in een bepaald jaar een abonnement ná 1 september aan, dan geldt een gereduceerd tarief.


Laten verlopen, verlengen en opzeggen

 1. Je abonnement is een kalenderjaar geldig en loopt automatisch af op de laatste dag van het betreffende jaar.
 2. Eind november / begin december ontvang je een bericht via mail dat je abonnement afloopt als je het niet verlengt. In dit bericht staan instructies hoe je je abonnement met een nieuwe kalenderjaar kan verlengen.
 3. Indien je het abonnement voor aanvang van een nieuw kalenderjaar met een jaar verlengt, dan worden er geen nieuwe inschrijf- en registratiekosten in rekening gebracht. 
 4. Indien je je abonnement niet verlengt voor aanvang van een nieuw kalenderjaar, dan wordt het abonnement als opgezegd beschouwd. Bij opnieuw aanschaffen van een abonnement op een later tijdstip worden opnieuw inschrijf- en registratiekosten in rekening gebracht. Je ontvangt dan ook een nieuw abonneenummer.


Aan- en afmelden voor activiteiten

 1. Nadat het abonnement en eventuele inschrijf- en registratiekosten betaald zijn, ontvang je van ons een bevestiging met persoonlijk abonneenummer. Daarna kun je je direct aanmelden voor activiteiten waar je aan deel wilt nemen (zie ook punt 2). Lees ook de Intentieverklaring bij de Spelregels voor Abonnees.
 2. Bij de start van een nieuw activiteitenjaar, of bij ingang van je abonnement halverwege het jaar, kun je je in eerste instantie voor maximaal 5 activiteiten van jouw keuze aanmelden. Vanaf de 6e activiteit kun je je 1 maand voor de betreffende datum aanmelden. Zo hopen we het aantal afmeldingen bij te ver van tevoren ingeplande activiteiten te verminderen.
 3. Bij de start van een nieuw activiteitenjaar verzamelen we in de eerste twee weken van januari alle aanmeldingen. D.w.z. per abonnee maximaal 5 (zie punt 2). Vervolgens stellen we de presentielijsten en reservelijsten per activiteit samen en streven hierbij een zo eerlijk mogelijke verdeling na.
 4. In week 3 van januari ontvangen alle abonnees een bericht dat de presentie- en reservelijsten online staan. 
 5. Je gaat ermee akkoord dat jouw naam na aanmelding voor een activiteit zichtbaar wordt op de website, net als alle andere namen van abonnees die zich aan hebben gemeld voor een activiteit. 
 6. Je kunt je vinden in de Intentieverklaring die je vindt bij de Spelregels voor Abonnees. Hierin lees je onder andere dat je je afmeldt zodra je weet dat je toch niet deel kunt nemen, ook als je op de reservelijst staat.

NB In 2019, het tweede jaar van het Expertisecentrum, blijven we erop vertrouwen dat abonnees zich naar de intentieverklaring gedragen. Het kan altijd gebeuren dat iemand pas op het allerlaatste moment zich helaas toch af moet melden. Dat gaan we niet bestraffen. Wel hopen we met de bijgestelde spelregels voor het aanmelden (in eerste instantie 5) het toenemende aantal afmeldingen later in het jaar te verminderen.

Samengevat:

 • All-inclusive
 • Voor € 335,- ex btw
 • Inschrijf- en registratiekosten eenmalig € 25,- ex btw
 • Geldig voor alle activiteiten die het EC aanbiedt
 • Verspreid over het land
 • Op ieder moment in te stromen
 • Voor koffie/thee/iets lekkers wordt gezorgd, de rest nemen deelnemers zelf mee
BEZOEK ONZE WEBSHOP