KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Hechtingsproblematiek met behulp van de CREF-Methode

woensdag 12 juni 2019


Tijden: 10:00 - 16:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je alsnog deel kunt nemen.

Deze workshop is ontwikkeld omdat er veel nieuwe kennis is over het ontstaan van basisvertrouwen, hechtingsproblematiek en/of traumaproblematiek. Daarnaast is het belangrijk dat er meer vaardigheden worden geleerd omtrent het omgaan met deze thematiek. Dat gaat o.a. over emotioneel verbinden. Deze workshop gaat over hoe te verbinden en welke kennis is (preventief) in te zetten binnen de gezondheidszorg, jeugdzorg, geboortezorg, onderwijs, gezin, werksituaties en organisaties.

Wat komt aan bod?

  • Tijdens de workshop wordt er ingegaan op de prenatale en postnatale hechtingstheorieën.
  • Er wordt ingegaan op overlevingsmechanismen en de verwarring met vele diagnoses.
  • Welke invloed onze geboorte, ons brein en lichaamsgeheugen heeft op ons basis-/zelfvertrouwen.
  • Tevens komt het Geen Bodem Syndroom, traumaproblematiek, Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS) en de sociaal emotionele ontwikkeling, aan bod.
  • Daarnaast is er een uitleg over de behandelingsvorm: de CREF-Methode;

Iedereen heeft tegenwoordig wel ergens last van. Tenminste, zo lijkt het. Steeds meer volwassenen en kinderen lopen sociaal of emotioneel vast, of hebben vage fysieke klachten. Behandelaren proberen deze problemen te vangen in diagnoses als depressie, ADHD, PDDNOS, hechtingsstoornis of PTSS. Vaak met de boodschap: "U moet er maar mee leren leven" of "Medicijnen zijn de enige oplossing". Kan het dan echt niet anders?
Middels de CREF-Methode (ontwikkeld door B. van Leeuwen) kan dit wel en wordt feilloos de oorzaak van alle "welvaartsziekten" bloot gelegd én wordt er een blijvende oplossing geboden. Er  is vrijwel altijd verbetering en zelfs "genezing" mogelijk, hoe diepgeworteld de kwaal of klacht ook is. "Onbehandelbare" fysieke of mentale klachten verdwijnen en een "label" is niet meer aan de orde.

Het boek Van Levensbelang, van Baukje van Leeuwen, is deze dag te koop voor € 20,- euro. Graag contant betalen.


Deelnemers:


Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Denise Munster


Expertise van Denise: CREF methode® behandelaar/docent. Zij werkt voor de diversiteit in doelgroepen nauw samen een aantal vaste partners en biedt hiermee landelijke dekking. Haar focus ligt op de ervaringsleer en werkt hiervoor ook actief samen met de dieren (honden & paarden).

Bedrijf: Demusa coaching & training, https://www.demusa.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/denise-munster-1689235/

Facebook: https://www.facebook.com/denise.munster.96