KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Kennismaking met diverse systemische werkvormen

vrijdag 29 maart 2019


Tijden: 09:30 - 17:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je alsnog deel kunt nemen.


Een workshop waarin verschillende systemische werkvormen aan de orde komen; alleen met een paard, met elementen, met representanten, levensintegratie, leven en dood, zielsdelen ophalen. Altijd met het paard erbij; richtinggevend en bepalend, waardoor de werkvorm altijd anders uit kan pakken dan je vooraf bedenkt. 


Deelnemers:


Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Esther van der Velde (1967)


Expertise van Esther: Coachen, samen met de paarden, waarbij ik al mijn kennis en ervaring mee breng, zowel privé als zakelijk. Mijn doelgroep en toepassingsgebied is dan ook zeer breed, van familieopstellingen tot leiderschap en teambuilding, waarbij de paarden de zaak nog wel eens door elkaar gooien.

Bedrijf: VCG Horses, http://www.vcghorses.nl  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/esther-van-der-velde-35183414/

Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=vcg%20horses%20integraal%20centrum