KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

NLP en paardencoaching - de kracht van communicatie

woensdag 9 oktober 2019


Tijd: 09:30 - 17:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale   aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de   reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je   alsnog deel kunt nemen.


Tijdens deze workshop krijg je meer mogelijkheden om interventies te kunnen doen op het gebied van communicatie.  
Misschien herken je het wel dat je tijdens een coaching vastloopt en even niet weet hoe nu verder? Of dat je hoort dat de coachee iets zegt en het gevoel hebt dat dat wat op de oppervlakte blijft. Wat is nu echt het probleem? Hoe geef je vervolgens gevolg aan al deze informatie als paardencoach?
We communiceren de hele dag door. In onszelf en met anderen. Dit doen we allemaal op onze eigen unieke manier. En dat doen we op een manier die we onszelf hebben aangeleerd en eigen gemaakt. Wat we doen, wat we zeggen en de manier waarop is vaak onbewust. In onze communicatie en waarneming laten we zaken weg, interpreteren informatie en geven daar betekenis aan door onze eigen overtuigingen. We kunnen dit niet niet doen.  
Wat wel mogelijk is om ons steeds bewuster te worden van ons onbewuste. Hoe doen we nu eigenlijk de dingen die we doen? Wat is de sturing daarachter? En hoe is dat zichtbaar, voelbaar en hoorbaar? En hoe geven we vervolgens invulling aan al deze informatie om interventies van betekenis te kunnen doen in onze begeleiding als paardencoach. Interventies die gericht zijn om meer inzichten, verdieping en mogelijkheden te creëren. Waardoor er meer bewustwording kan ontstaan bij de coachee op de diepere lagen van het eigen functioneren.  
 
In deze workshop gaan we aan de slag met:  
- De sturing achter onze communicatie (communicatiemodel)
- Het effect van communicatie (oppervlakte / dieptestructuur)
- Het vergroten van mogelijkheden om te communiceren (o.a. metamodel)
 
Na deze dag:
- Heb je meer inzicht in je eigen communicatie en dat van de ander
- Weet je hoe je specifieke vragen kunt stellen die de coachee inzicht geven in hun diepere lagen van het eigen functioneren
- Heb je meer mogelijkheden in communicatie die je in de praktijk direct kunt toepassen

NB Er komen geen paarden aan bod in deze workshop.


Deelnemers:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Margreet Boekee (1980)


Expertise van Margreet: NLP

Margreet is internationaal gecertificeerd NLP trainer en paardencoach die met volle aandacht je stimuleert voorbij het bekende te gaan. De paarden zijn daarin een waardevolle spiegel voor haar. Het mogen werken met paarden en de wijsheid die ze in zich hebben blijft ze nog iedere dag graag van leren.  
 
NLP gaat voor haar over structuur en het onderzoek in hoe wij mensen de dingen doen zoals we die doen. Ze is ervan overtuigd dat je veel meer kunt en veel meer in je hebt dan je zelf voor mogelijk houdt. Het blijven ontwikkelen zorgt voor verbinding, ontmoeten en groei. Dat maakt dat ze graag een bijdrage levert aan het expertisecentrum.  

Bedrijf: Puurlijk, https://puurlijk.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/margreet-boekee-5a0bb014/