KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Tarot en Paardencoaching, een krachtige combinatie

donderdag 19 september 2019


Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale  aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de  reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je  alsnog deel kunt nemen.


De tarot is een uit oude tijden overgeleverde collectie van symbolen van de menselijke levenscyclus, verbeeld op 78 kaarten. De Tarotkaarten met hun aloude symbolen ondersteunen de verdieping van contact met je onderbewuste. Het raadplegen of kiezen van de kaarten met symbolen kunnen je  helpen beter te luisteren en nog beter te voelen naar hetgeen in je leeft. Helder wordt wat je feitelijk (onbewust) al weet. De paarden zijn in staat daar op mee te bewegen geven extra informatie en bestendigen wat onderzocht mag worden.

25 jaar geleden heb ik bij Anne Artz een tarotopleiding gevolgd. Sindsdien maak ik regelmatig en op verschillende manieren gebruik van de sterke symboliek van de tarot in mijn werk. Inmiddels is het voor mij helder, hoe het werken met tarotkaarten en het werken met paarden in een sessie, elkaar kunnen versterken. In de workshop  tarot en Paardencoaching krijg je de kans om deze combinatie te ervaren. In de ochtend verkennen we de grote arcana van 22 kaarten, die de levenscyclus verbeelden. We werken met de begrippen, verlangen en/of bestemming. Je gaat daar meteen met elkaar aan de slag in de paardenbak. Een eerste verkenning met de kaarten in combinatie met de paarden.

In de middag werken we met eenvoudige intrapsychische opstellingen, waar we actief gebruik maken van de tarotkaarten. Zo kun je ontdekken of het werken met tarotkaarten je aanspreekt en of je je daar verder in wilt verdiepen. Je kunt de workshop ook gebruiken om een vraag of dilemma uit te werken middels de kaarten en de paarden.


Deelnemers:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Gerda Dekker (1954)


Expertise van Gerda: o.a. systemisch coachen met paarden. Specialisaties: Leiderschap, communicatie, teambuilding, coaching,  intervisie, opleider voor trainers (interactieve didactiek) Insight  discovery practitioner.

Als  paardencoach ben ik sinds 2004 werkzaam in het veld. Naast mijn 3-daagse cursus ”Ontdek Paardencoaching” (accreditatie SKJ) ontvang ik teams en coach ik mensen met persoonlijke vragen en dilemma’s. Ik werk regelmatig en graag samen met anderen. Bijvoorbeeld een jaarlijkse intensive in Frankrijk met Annemieke Heijnk). Workshops persoonlijk leiderschap met paarden in de Master Communication en persuasion, Radboud Universiteit met Marian Noorderwerf.

Innerlijk kompas
 “Een visie geeft richting aan een gewenste toekomst, het geeft onze diepste overtuiging weer over wat goed en juist is. Daarin komt onze unieke kant naar boven, wie we in essentie zijn”. 
Deze uitspraak van Lennette Schuijt spreekt mij aan. Het sterkt de mening dat een intuïtief weten bij een ieder aanwezig is en in die zin aangesproken kan worden. Ons innerlijk kompas.

Systemische blik
Het kan zijn dat onbewuste processen een belemmerende rol spelen in een leven en in die zin het innerlijk kompas verstoren. Onderzoek van oude en ongewenste patronen kan dan gewenst zijn en noodzakelijk om verder te kunnen, bijvoorbeeld middels systemisch werk,  
(opleiding bureau Wind), tarot en lichaamsgericht werken.

Bedrijf: Dekker Consult, http://www.dekkerconsult.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gerda-dekker-126b4215/