KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Hersenwerk voor paarden als coachtool

vrijdag 6 september 2019


Tijden: 10:30 - 16:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je alsnog deel kunt nemen.


Hersenwerk is het aanbieden van materialen aan het paard. Het paard onderzoekt en ontdekt en er kan lekkers verstopt worden in het materiaal.

Met Hersenwerk worden alle zintuigen gestimuleerd en ontstaat er samenwerking tussen mens en paard. Het paard vertelt tijdens Hersenwerk veel over zijn karakter, vaardigheden en lijf. Door Hersenwerk in te zetten als coachtool kun je met de coachee werken aan verbinden, keuzes maken, verplaatsen in de ander, lichaamstaal lezen, afstemmen en plezier hebben. Hersenwerk is een krachtig breed inzetbare coachtool. Daarnaast is Hersenwerk voor de coach een mooie manier om het paard te helpen ontspannen na een coachsessie.


Deelnemers:


Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Marleen van Baal (1967) en Cynthia van Cappelle (1987)

Cynthia van Cappelle (1987)

Expertise Cynthia: Natuurgeneeskunde voor dieren en Hersenwerk voor Honden en Paarden

Na de HBO opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut aan de Silverlinde in Breda, ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ik heb veel dieren en eigenaren geholpen met diverse therapieën, maar ik wilde meer kunnen aanbieden. Ik ben begeleider Hersenwerk voor Honden geworden en heb Hersenwerk veel als therapie kunnen inzetten.

Inmiddels bieden we Hersenwerk ook aan andere dieren aan, samen met Marleen van Baal heb ik Hersenwerk voor Paarden opgezet. Hersenwerk is een mooie bezigheid, therapie en ook inzetbaar als coachtool.

Bedrijf: AnimalFit (www.animalfit.nl)


Marleen van Baal (1967)

Expertise Marleen: Coach en verbindend ondernemer in de dierenbranche

In 1986 begon ik als medewerker in het dierenasiel en ben ik, via veel mooie leerzame wegen, nu coach en verbindend ondernemer in de dierenbranche. De relatie mens en dier staat centraal, waarbij InZicht en Verbinden de kernwoorden zijn. Naast coach in mijn praktijk voor hondenprofessionals (HondZakelijk) en voor Mens met hond (Hond InZicht) ben ik eigenaar van Hersenwerk voor Dieren.

Hersenwerk voor paarden, honden, katten en konijnen biedt een scala aan inzichten in gedrag, fysiek en vaardigheden van het betreffende dier. Daarnaast vertelt het veel over de interactie tussen mens en dier en hoe de mens naar het dier kijkt. Dat maakt Hersenwerk ook bij uitstek een breed inzetbare coachtool voor paardencoaches. Met mijn collega Cynthia van Cappelle gaan we via 3pk de coaches een inspirerende dag bezorgen!

Facebook/HersenwerkPaarden: https://www.facebook.com/Hersenwerkpaarden/

Via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marleenvanbaal/