KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Paardencoaching bij rouw- en zingevingsvragen

vrijdag 21 juni 2019


Tijden: 14:00 - 17:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale   aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de   reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je   alsnog deel kunt nemen.


Doel van de workshop: Deelnemers hebben ervaren en geleerd hoe ze kunnen werken met mensen die worstelen met zingevingsvragen of rouw.

Achtergrond: Zingevingsvragen worden vaak gekarakteriseerd als ‘trage vragen’, dat wil zeggen vragen waar je niet zo maar even antwoord op kunt geven, maar waar een schat aan vragen onder ligt. Door met de vraagsteller de verschillende aspecten van de vraag in kaart te brengen en op te stellen en vervolgens de feedback van het paard te volgen, komen er vaak als vanzelf inzichten die blokkades kunnen opheffen of ontspanning of opluchting geven.

In mijn werk met mensen combineer ik technieken uit de voice dialogue en systemisch werk met het werk met de paarden.

In de workshop geef ik na een korte uitleg over de gebruikte methodiek de gelegenheid om aan de hand van ingebrachte vragen van de deelnemers de methode te demonstreren en te ervaren.


Deelnemers:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Henriëtte Deckers (1960)


Expertise van Henriëtte: begeleiding bij rouw en zingevingsvragen.

Henriëtte is GZ-psycholoog, intrapsychisch en systemisch paardencoach, master voice dialogue-therapie en werkzaam in haar eigen praktijk. 

Bedrijf: PPHD, www.pphd.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/henri%C3%ABtte-deckers-posthumus-meyjes-1b46a916/