KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

De wijsheid van het lichaam

dinsdag 4 juni 2019


Tijden: 09:30 - 16:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale  aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de  reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je  alsnog deel kunt nemen.


Luister jij naar de signalen in je lijf als je aan het coachen bent? Ben je in werk en leven gericht op anderen (buitenwereld), meer op jezelf (binnenwereld), of ergens er tussen in? In deze workshop gaan we in op non-verbale communicatie en de taal van het lichaam. Het lichaam spreekt duidelijke taal en laat letterlijk alles van onszelf zien: of we vertrouwen hebben, of we congruent zijn, hoe we onze kwaliteiten benutten, of we helder zijn in onze communicatie, of we een contact prettig vinden of juist niet, of we ons (volledig) durven uitspreken.

Je leert in deze workshop in de eerste plaats om je gewaar te worden van je eigen lichaam en de signalen uit je lijf serieus te nemen. We gaan dieper in op de betekenis ervan en kijken daarbij naar balans en disbalans op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau. De vraag die daarbij centraal staat: in hoeverre komen jouw kwaliteiten volledig tot hun recht? In de middag gaan we er mee aan de slag in contact met anderen. Je zal voelen en ervaren hoe het is om jouw eigen lichaamswijsheid als professioneel instrument te benutten. Daar zetten we natuurlijk ook de paarden, als leermeesters van non-verbale communicatie, voor in!  


Deelnemers:


Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Simone van Loon (1981)


Expertise van Simone: De Psychologie van het lichaam.Simone is arbeid- en organisatiepsycholoog en zet sinds 2008 paarden in als (paarden)coach en trainer voor individuen, teams en organisaties. De afgelopen vijf jaar is zij opgeleid en gespecialiseerd in ‘De Psychologie van het lichaam’. Haar expertise is om Hoofd, Hart en Buik meer met elkaar te leren verbinden en (de signalen van) het lichaam te raadplegen in zowel werk als leven.    

Bedrijf voor individuele coaching: www.stapvoorwaarts.nl 
Bedrijf voor teams en organisaties: www.bureauvanbetekenis.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simonevanloon1/