KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Giftige communicatie, wie doet het niet?

donderdag 23 mei 2019


Tijd: 09:00 - 12:30 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je alsnog deel kunt nemen.


Giftige communicatie? Paarden zal je er in je werk niet op kunnen betrappen, maar jezelf, je collega of je cliënt(en) mogelijk wel. Het advies is: niet doen. Wel doen: naar deze workshop gaan! Kom erachter welke soorten gif we gebruiken in onze communicatie, hoe giftige communicatie ontstaat, wat het effect is en hoe je het kunt voorkomen. In deze workshop ga je samen met de auteurs van het boek Giftige Communicatie je gifpijlen ombuigen in gouden pijlen. Altijd goed om weer eens stil te staan bij je kwaliteit van luisteren en andere ingrediënten voor gezonde communicatie. Met elkaar kunnen we de vertaalslag maken naar onze eigen workshops en coaching met hulp van paarden.

Leerzaam voor jezelf en bovendien direct goed in te zetten als je met teams werkt.

Tijdens deze workshop is het boek Giftige Communicatie te koop.


Deelnemers:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Sandra Hertogh en Annemarie van der Wel


Sandra Hertogh en Annemarie van der Wel zijn de auteurs van het boek Giftige Communicatie, het voorkomen en oplossen van gedoe op het werk. Ze zijn gespecialieerd in het verbeteren van samenwerking in teams en organisaties. 

http://www.annemarievanderwel.nl/wp/

http://www.hertogh.me/wp/