KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

mBIT, werken met hoofd-, hart- en buikbrein, jouw eigen wijsheid ontdekken

woensdag 17 april 2019

Tijden: 09:00 - 12:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je alsnog deel kunt nemen.


In deze workshop staan jouw drie (!) breinen centraal. ‘Ik zit altijd zo in mijn hoofd’, ‘Dat gaat me echt aan het hart’, ‘Ik krijg er buikpijn van als ik eraan denk.’ Uitspraken die je jezelf of een ander vast weleens hebt horen zeggen en waar onze breinen in doorklinken. Ik leer je in deze workshop hoe onze breinen werken (hoofd, hart en buik) en hoe je hierop kunt afstemmen. En ik leer je de basis over hoe je deze techniek (mBraining) kunt inzetten bij (paarden)coaching door het doen van praktische oefeningen. Want hoe mooi is het dat iemand zijn eigen hulpbronnen altijd bij de hand heeft!


Deelnemers:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Marieke van Beek (1976)

Expertise van Marieke: werking van en interactie tussen je drie breinen.

Marieke heeft haar eigen coachingspraktijk en werkt daarnaast als trainer. Daarnaast werkt zij als arbeids- en organisatieadviseur voor diverse organisaties, met name zorggerelateerd. Marieke combineert haar achtergrond als A&O psycholoog met uitgangspunten en technieken vanuit NLP, systemisch werken en de wijsheid van onze breinen hoofd, hart en buik. 

Bedrijf: Flow Force, http://flowforce.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mariekevanbeekflowforce/