KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Je coachpaard gezond, mentale en fysieke balans

maandag 8 april 2019


Tijden: 09:30 - 16:30 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je alsnog deel kunt nemen.


In deze workshop komt theorie en praktijk aan bod m.b.t. de mentale en fysieke gezondheid van het (coach)paard. Theorie behandelt vragen als: Wat is balans, hoe behoud ik dat en waar en waarom kan er disbalans ontstaan? In de praktijk leer je vaardigheden aan om je coachpaarden een ontspanningsbehandeling te geven.


Deelnemers:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Yvonne Groven

Expertise van Yvonne: fitte paarden.

Van oorsprong kom ik uit de klinische chemie en ben ik na een aantal heftige auto-ongelukken geïnteresseerd geraakt in natuurlijke geneeswijzen. Na een 5-jarige HBO-studie Natuurgeneeskunde voor Dieren aan de Silverlinde ben ik 20 jaar geleden met een eigen praktijk begonnen. Inmiddels heb ik nog een aantal studies afgerond w.o. osteopathie (ICREO), bioresonantie en dry needling. Verder ben ik gecertificeerd paardrijinstructrice, fok ik IJslandse paarden en rij ik op hoog niveau in de IJslandersport.

Bedrijf: Het Ilper Veld, www.hetilperveld.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/yvonne-groven-23664317/