KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Traumaverwerking met hulp van paarden

dinsdag 19 maart 2019


Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale  aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de  reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je  alsnog deel kunt nemen.


De themaworkshop Traumaverwerking met paarden is bedoeld om je inzicht te geven in wat een trauma is, hoe je het kunt herkennen en hoe je hieraan kunt werken tijdens coaching met paarden.

Basis voor deze workshop is de 'Somatic Experience' visie & methode van Peter Levine, therapeut en schrijver van o.a. ‘De tijger ontwaakt’. De methode gaat uit van oplossen van trauma via het lichaam. Levine heeft daarbij gekeken naar het verschil tussen verwerken van trauma’s bij dieren en mensen.

Tijdens deze dag krijg je informatie over trauma’s en 'Somatic Experience'. Daarnaast gaan we aan de slag met de paarden, om te ervaren wat oefeningen kunnen betekenen voor jouw coachee.

Onderwerpen die aandacht krijgen:

  • Wat is een trauma?
  • Hoe ziet het eruit, hoe kunnen we het herkennen?
  • Veiligheid & Bronnen
  • De paarden veilig inzetten


Deelnemers:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Therese Corbeij (1964)

Expertise van Therese: Traumaverwerking met hulp van paarden.

Therese heeft zich sinds 2005 steeds verder ontwikkeld als coach met als expertise ‘Trauma’. Zij volgt rondom het onderwerp Trauma nog steeds opleidingen in binnen- en buitenland.

Haar sensitiviteit, oog voor detail en scherpzinnigheid kenmerken haar werkwijze. Haar enthousiasme maakt dat je meer wil weten over ‘Trauma’.

Bedrijf: Marengo training & coaching, https://www.marengotrainingen.nl/

LinkedIn

Facebook