KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Paardencoaching en mensen met LVB (Licht Verstandelijke Beperking)

maandag 25 februari 2019


Tijd: 09:30 - 17:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je alsnog deel kunt nemen.


Deze dag doe je kennis op over de theorie en je gaat praktisch aan de slag met de paarden.

In  de ochtend leer je over een verstandelijke beperking en wat eventuele bijkomende diagnoses betekenen, zoals hechtingsproblematiek, syndroom van down, autisme, etc. Ook wordt een eigen ontwikkelde methode en werkwijze met je gedeeld, zodat je zelf praktisch en doeltreffend met deze doelgroep aan de gang kan. Je krijgt inzicht in de betekenissen van diverse diagnoses en hoe hiermee om te gaan. Uiteraard is er hierbij voldoende ruimte voor het stellen van vragen en om met elkaar in gesprek te gaan.

Na de lunch wordt er aan de hand van eigen inbreng en/of  casuïstiek geoefend met de paarden, waarbij er voldoende ruimte is om te leren, feedback te ontvangen en met elkaar in gesprek te gaan.

Ook is er deze dag de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief diverse hulpmiddelen/instrumenten aan te schaffen, zoals een theorieboekje (met praktijkvoorbeelden) en een kaartenset met bijbehorende gids.


Deelnemers:


Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Suzanne van Elderen (1990)


Expertises van Suzanne: Particuliere en zakelijke coaching, individueel of in groepsvervand, met name gericht op de zorg. Coaching van (zorg)teams en coaching en therapie met specifieke doelgroepen.

Na jarenlange en brede ervaring in de zorg met diverse doelgroepen,  heb ik deze expertise samengebracht met het paardencoachen. Een  bijzondere mooie, maar vooral ook dankbare werkwijze om met deze  bijzondere doelgroep stapjes in hun leven te kunnen maken.

Nog  steeds werk ik dagelijks met veel liefde in de zorg, naast mijn eigen  paardencoach bedrijf. Mijn kennis deel ik graag, zodat het werken met  deze bijzondere doelgroep breed gedragen kan worden en we samen steeds  meer mensen kunnen helpen.

Bedrijf: Noble Senses Coaching, http://www.noblesenses.nl

Facebook: https://www.facebook.com/noblesenses

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/suzanne-van-elderen-4a1465142