KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Organisatieontwikkeling en Leiderschap

dinsdag 29 oktober 2019


Tijden: 09:30 - 17:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je alsnog deel kunt nemen.


Na deze dag heb je inzicht in fasen van organisatie- en leiderschapsontwikkeling en in de verschillende stijlen van leidinggeven die passen bij de ontwikkelingsfase waarin een organisatie zich bevindt. Je hebt meer zicht op de manier waarop je organisatievraagstukken kunt begrijpen en plaatsen en de manier waarop je als paardencoach daarop kunt interveniëren. Je hebt concrete handreikingen hoe je het paard kunt inzetten bij het verkennen van leiderschapsvraagstukken binnen organisatieontwikkeling. Deze dag is gevuld met een aangename mix van theorie en praktijk, waarin volop ruimte is voor uitwisseling en delen van kennis en ervaringen.


Deelnemers:


Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Ine de Leeuw (1959)


Expertises van Ine: Organisatieontwikkeling, organisatieadvies, visie- en strategie, leiderschap, managementontwikkeling, teamontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, coaching en mediation.

Bedrijf: Tien Organisatieadvies, http://www.tienorganisatieadvies.nl 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ine-de-leeuw-51861012/

Wat ik het liefste doe: alles wat ik in de loop van dit leven heb geleerd delen met de mensen met wie ik werk. Dat is heel breed, kan over alles gaan, vraagt om authenticiteit en bereidheid om uit je comfortzone te gaan. En de paarden zijn mijn genadeloos liefdevolle collega-coaches daarin.