KENNISHUIS
VOOR PAARDENCOACHES

Verliesverwerking en UBS (unfinished business)

vrijdag 10 mei 2019


Tijden: 10:00 - 16:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Huidige beschikbare plaatsen: 15

Wil je graag aan deze activiteit deelnemen, maar is het maximale aantal deelnemers bereikt? Meld je dan toch aan, zodat we je op de reservelijst kunnen zetten! Je ontvangt van ons een berichtje zodra je alsnog deel kunt nemen.


In het werk als coach kun je geconfronteerd worden met mensen in verliessituaties zoals bijvoorbeeld: overlijden, echtscheiding, ziekte, ontslag, onvruchtbaarheid, miskraam, doodgeboorte of ouderschap van een gehandicapt kind. Deze confrontatie stelt niet alleen rouwenden voor een lastige opgave maar soms ook jou als coach. Hoe besteed je op gepaste wijze aandacht aan de vragen van deze cliënten? En hoe ga je om met je eigen kwetsbaarheid?

Deze workshop geeft een eerste aanzet tot inzicht en verdieping in verliesverwerking waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen: behoeften van rouwenden; de aandachtsdriehoek: verliesimpact, verliescoping, verliessupport; de drie rouwtaken: bewustwording, afscheid, opbouw van het nieuwe leven en het Unfinished Business Syndroom (UBS). 

Werkwijze
Er wordt aandacht besteed aan de begrippen en theorieën uit Verlieskunde, het oefenen van vaardigheden en casuïstiek bespreking. Daarnaast wordt er een link gelegd tussen verliesbegeleiding en coaching/counseling met paarden. 


Deelnemers:


Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Conform de AVG heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

Expertisegever

Francis Mac Donald (1965)


Expertise van Francis: Individuele (Equine Assisted) counseling/coaching van medewerkers, uit diverse lagen van profit en non-profit organisaties en particulieren.

Persoonlijke effectiviteit, conflicten, burn-out, verlies(rouw)verwerking.
Communicatie, assertiviteit, creativiteit, loopbaan, probleemoplossend vermogen, samenwerking, leiderschap en verantwoordelijkheid.
Teamcoaching; Samenwerking, communicatie, conflicten, resultaatgerichtgeheid, visie/missie ontwikkeling, effectiviteit van het team en cultuurverandering.

Trainer op gebied van communicatie (o.a. gespreksvaardigheden), balans werk-prive, verliesverwerking, pre-mediationvaardigheden.
Intervisiebegeleider
Mediation
Kindercoaching
Human Resource Management adviseur
Loopbaanbegeleider

Bedrijf: macbalans, http://www.macbalans.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/macbalans/