Gerda Dekker (1954)


Expertise van Gerda: o.a. systemisch coachen met paarden. Specialisaties: Leiderschap, communicatie, teambuilding, coaching,  intervisie, opleider voor trainers (interactieve didactiek) Insight  discovery practitioner.

Als  paardencoach ben ik sinds 2004 werkzaam in het veld. Naast mijn 3-daagse cursus ”Ontdek Paardencoaching” (accreditatie SKJ) ontvang ik teams en coach ik mensen met persoonlijke vragen en dilemma’s. Ik werk regelmatig en graag samen met anderen. Bijvoorbeeld een jaarlijkse intensive in Frankrijk met Annemieke Heijnk). Workshops persoonlijk leiderschap met paarden in de Master Communication en persuasion, Radboud Universiteit met Marian Noorderwerf.

Innerlijk kompas
 “Een visie geeft richting aan een gewenste toekomst, het geeft onze diepste overtuiging weer over wat goed en juist is. Daarin komt onze unieke kant naar boven, wie we in essentie zijn”. 
Deze uitspraak van Lennette Schuijt spreekt mij aan. Het sterkt de mening dat een intuïtief weten bij een ieder aanwezig is en in die zin aangesproken kan worden. Ons innerlijk kompas.

Systemische blik
Het kan zijn dat onbewuste processen een belemmerende rol spelen in een leven en in die zin het innerlijk kompas verstoren. Onderzoek van oude en ongewenste patronen kan dan gewenst zijn en noodzakelijk om verder te kunnen, bijvoorbeeld middels systemisch werk,  
(opleiding bureau Wind), tarot en lichaamsgericht werken.

Bedrijf: Dekker Consult, http://www.dekkerconsult.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gerda-dekker-126b4215/