Marleen van Baal (1967) en Cynthia van Cappelle (1987)

Cynthia van Cappelle (1987)

Expertise Cynthia: Natuurgeneeskunde voor dieren en Hersenwerk voor Honden en Paarden

Na de HBO opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut aan de Silverlinde in Breda, ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ik heb veel dieren en eigenaren geholpen met diverse therapie├źn, maar ik wilde meer kunnen aanbieden. Ik ben begeleider Hersenwerk voor Honden geworden en heb Hersenwerk veel als therapie kunnen inzetten.

Inmiddels bieden we Hersenwerk ook aan andere dieren aan, samen met Marleen van Baal heb ik Hersenwerk voor Paarden opgezet. Hersenwerk is een mooie bezigheid, therapie en ook inzetbaar als coachtool.

Bedrijf: AnimalFit (www.animalfit.nl)


Marleen van Baal (1967)

Expertise Marleen: Coach en verbindend ondernemer in de dierenbranche

In 1986 begon ik als medewerker in het dierenasiel en ben ik, via veel mooie leerzame wegen, nu coach en verbindend ondernemer in de dierenbranche. De relatie mens en dier staat centraal, waarbij InZicht en Verbinden de kernwoorden zijn. Naast coach in mijn praktijk voor hondenprofessionals (HondZakelijk) en voor Mens met hond (Hond InZicht) ben ik eigenaar van Hersenwerk voor Dieren.

Hersenwerk voor paarden, honden, katten en konijnen biedt een scala aan inzichten in gedrag, fysiek en vaardigheden van het betreffende dier. Daarnaast vertelt het veel over de interactie tussen mens en dier en hoe de mens naar het dier kijkt. Dat maakt Hersenwerk ook bij uitstek een breed inzetbare coachtool voor paardencoaches. Met mijn collega Cynthia van Cappelle gaan we via 3pk de coaches een inspirerende dag bezorgen!

Facebook/HersenwerkPaarden: https://www.facebook.com/Hersenwerkpaarden/

Via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marleenvanbaal/